Home
Bellen
Mail
Photo
Wij ontwerpen een tuin die bij u past
Het onderhoud van uw tuin kunt u aan ons overlaten
Uw tuin word door ons perfect aangelegd
tree background

Tuinaanleg

De eerste fase van de tuinaanleg is het tuinontwerp. Dit kunnen wij voor u doen, maar we kunnen ook werken met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken. Met een vast team zorgen wij er voor dat alle benodigde werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd. Daarvoor beschikken wij over alle benodigde materialen en machines.

Onze vaardigheden bestaan uit het aanbrengen van sierbestrating, gazonaanleg (zaaien/graszoden) en beplanting in de meest uitgebreide vormen. Uiteraard volgens de afspraken en in onderling overleg. Hierdoor komen wij tot het resultaat dat op u en uw wensen aansluit.

Verschillende mogelijkheden

Voor het aanleggen van uw droomtuin biedt Hoveniersbedrijf B. Steffens verschillende mogelijkheden. Wij kunnen voor de volledige tuinaanleg zorgen, maar ook bestaat de mogelijkheid dat u zelf een aantal werkzaamheden in eigen beheer uitvoert, eventueel onder begeleiding van ons. Aan de hand van het ontwerp en de begroting kunt u samen met ons bepalen wie wat zal gaan uitvoeren bij de tuinaanleg.

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp en tuinaanleg maar ook doen wij het tuinonderhoud met veel plezier voor u.
 

het aanleggen              het resultaat